Всеукраїнський форум ОСББ пройде у Львові вдесяте

17:00 17 жовтня 2019 р.

Фото до новини


Фото: berdychiv.info

У четвер, 17 жовтня, завершується реєстрація на Х Всеукраїнський форум ОСББ.

Про це повідомили в четвер, 17 жовтня, у Львівській міськраді, де також розповіли: «Х Всеукраїнський форум ОСББ, який триватиме з 31 жовтня до 1 листопада. Сьогодні триває останній день реєстрації на Х Всеукраїнський форум ОСББ»

Директор «Інститут міста» Олександр Кобзарев зазначив: «На Х форум ОСББ приїде багато людей. Частина бували у нас упродовж 10 років, деякі приїдуть вперше. У нас буде представництво державних органів, зокрема міністерство регіонального розвитку, буде представлена міська влада. Ми очікуємо, що хтось представлятиме Фонд енергоефективності. Ми зможемо обговорити дуже широке коло питань і напрацювати спільні пропозиції»ю

«Форум ОСББ — це територія для обговорення сучасних бізнес-тенденцій в сфері енергоефективності, питань ефективної взаємодії бізнесу та влади в управлінні житловою нерухомістю, лобіювання інтересів голів ОСББ та асоціацій в розробці та підготовці законодавчих проектів. Цьогоріч на його проведення з міського бюджету виділяють майже 200 тисяч гривень», – поінформували також у міськраді.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів