Ворожа склейка про викрадення росіянами 653 фур гумвантажів на Львівщині, - Верещук

23:25 21 серпня 2023 р.

Фото до новини

Віце-прем'єрка Ірина Верещук прокоментувала відеоролики про те, що росіяни нібито вкрали на Львівщині багато вантажів з гуманітаркою, і закликала СБУ поцікавитися розповсюджувачами наклепу.

Про це віце-прем'єр, керівниця Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила на своїй сторінці у ФБ, пише Dailylviv.com.

 "Днями зʼявились ролики, де якісь тьоті та дяді, посилаючись на мене, кажуть про аж 653 фури гуманітарки, які вкрали росіяни у Львові, - написала Ірина Верещук. - Очевидно, що це повна маячня. Але, цікаво інше: 

Це ворожа склейка. Ось що вони зробили:

- взяли фрагмент відео від березня 2022-го, де я кажу, що окупанти пограбували гуманітарний вантаж, який тоді йшов до Мелітополя;

- взяли повідомлення Держмитслужби про 653 випадки неотримання гуманітарки адресатами; перекрутили це в 653 фури з гуманітаркою;

- взяли повідомлення про зловживання з гуманітаркою на Львівщині;

- поєднали все це в коктейль, що, мовляв, я кажу, що у Львові окупанти вкрали 653 фури з гуманітаркою;

- поставили все це на свої пабліки і почали розганяти. 

Від росіян такі речі - це нормально. Бо у нас з ними війна. Але, мене дивують деякі наші «діячі», які чомусь почали активно розповсюджувати російську склейку. Можливо, СБУ варто поцікавитись, нащо вони це роблять". 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів