Волонтери закликають львів’ян долучатися до збору необхідного бійцям на фронті

11:00 11 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

У громадському об’єднанні «Варта 1» повідомили в п’ятницю: «Оскільки допомагати стає все важче, просимо Вас не залишитись байдужими. Публікуємо список речей, які бажаними є для хлопців на передовій».

У громадському об’єднанні «Варта 1» повідомили вчора, 10 липня, в соціальній інтернет-мережі:

«Наступного тиждня екіпаж ГО «Варта 1» знову їде на передову до наших захисників. Оскільки допомагати стає все важче, просимо Вас не залишитись байдужими. Публікуємо список речей, які бажаними є для хлопців на передовій:

1) біноклі, монокуляри (ці речі приходять в непрацездатний стан від падіння та ударів, тому потрібні завжди); 

2) маскувальні сітки; 

3) засоби гігієни;

4) набір інструментів у два різні підрозділи;

5) сокири, пили ручні, бензопили – теж у два різні підрозділи;

6) потрібна потужна керована камера спостереження з багатократним зумом (на ТЕС міста Щастя) для постійного спостереження за «Веселою горою», нагадуємо,  що саме з цієї гори постійно обстрілюють позиції наших військових;

7) дальномір;

8) акумуляторні блоки живлення «USB» («Powerbank») 

9) зварочний апарат (напівавтомат) для ремонту автомобілів, оскільки більшість старих позашляховиків доводиться підварювати, а в найближчих автомайстернях з хлопців за це беруть немалі кошти;

10) колеса для позашляковиків «R15» та «R16», оскільки колеса – це теж розхідний матеріал (доводится їздити і по сколках, і по гільзах, та й доріг там не залишилось). 

11) ліки;

12) харчі.

Не залишіться байдужими до тих, хто за нас усіх та за Україну там, а не вдома. Памятайте, що це не чужа війна, і не чужа біда, і не чужі проблеми. Якщо ті хто награбували, втечуть, то нам з вами жити тут. 

Збір речей незмінно проводится у наметі навпроти памятника Тарасові Шевченку або за нижче вказаним телефонами 0973747955 (Андрій) та 0678459833 (Сергій).

Про це повідомили вчора, 10 липня, на сторінці громадського об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів