Волонтери передали зібране у Львові бійцям батальйону «Кіровоград» і 92-ї бригади

12:35 11 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у середу, що в Станицю Луганську доставили мішки, інструменти, миючі засоби, солодощі, листи від дітей, плакати та багато іншого.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 11 березня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Друзі! Придбані нами мішки, всі інструменти, які ви нам пожертвували, миючі засоби, солодощі, листи від дітей, плакати та багато іншого, вже доставлені на передову й передані військовим 17-го ТРБ (батальйону територіальної оборони Кіровоградської області («Кіровоград»). – «ЩЛ») і 92-ї (окремої механізованої Чугуєво-Ропшинської. – «ЩЛ») бригади (Станиця Луганська). Спасибі всім, хто пожертвували нам кошти на купівлю мішків, всім, хто пожертвували нам інструменти та різні корисні речі. Спасибі всім, хто допомагають! Разом ми можемо багато!

Потрібні ще: комплект форми, яка вже була у вжитку) – 450 грн (кітель і штани), карбюратор для «УАЗ-469», корзина зчеплення на «ЗІЛ-131».

Карта Приватбанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

Просимо допомоги у всіх, хто можуть зараз це зробити. Будемо раді будь-яким пожертвуванням. Хочемо закупити велику партію форми.

Пам'ятайте – наш спокій тут бережуть військові, які зараз на передовій! Всі хто можуть, будь ласка підтримайте репост! Слава Україні!».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів