Волонтери передали зібране небайдужими львів’янами військовим на передовій

13:25 1 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомив організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, захисникам Вітчизни доставили на блокпости зимові берці, дуті зимові чоботи й шкарпетки, рукавиці, грілки, продукти, чай, каву та багато іншого.

Як повідомив організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив учора ввечері:

«Передали війсковим, які стоять на блокпостах, зимові берці та дуті зимові чоботи. Окрім того, роздавали продукти, зимові шкарпетки, чай каву, рукавиці, грілки та багато іншого – все те, що ми збираємо в наших пунктах збору допомоги у Львові, або купляємо на ті гроші, які надходять на мою картку Приватбанка. Дякуємо усім, хто допомогають! 

ПЕРЕЛІК РЕЧЕЙ, ЯКІ ДУЖЕ ПОТРІБНІ НАШИМ ВІЙСКОВИМ НА ПЕРЕДОВІЙ:

ТОСОЛ – 100 Л

БЕНЗОПИЛИ – 5 ШТ.

ГЕНЕРАТОР ДИЗЕЛЬНИЙ – 2 ШТ.

ГЕНЕРАТОР БЕНЗИНОВИЙ – 2 ШТ.

НАБОРИ КЛЮЧІВ З ГОЛОВКАМИ – 5 ШТ.

ПОВЕРБАНКИ – 10 ШТ.

БУШЛАТИ –  10 ШТ.

ЧОБОТИ ДУТІ – 10 ШТ.

Ми будемо вдячні всім, хто зможуть допомогти фінансово закупівлі цих необхідних речей для наших війскових. Номер карти Приватбанку – 5168742014096287 Глотов Сергій.

Ми щиро вдячні всім, хто допомогають нам та українському війську в цей непростий час! Вітаємо всіх з Новим Роком та Різдвом! Слава Україні!».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів