Волонтери передали львівським десантникам і батальйону «Айдар» грубки та іншу допомогу

12:24 5 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у четвер про те, що військовим 80-ї бригади та батальйону «Айдар» доставили грубки-«буржуйки», горіхове масло, теплі речі, зимові дуті чоботи, миючі засоби й трохи солодощів.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 5 лютого:

«Друзі! Передали військовим 80-ї (окремої аеромобільної зі Львова. – «ЩЛ») бригади та батальйону «Айдар» грубки-«буржуйки», горіхове масло, теплі речі, зимові дуті чоботи, миючі засоби, трохи солодощів і нашого тепла. Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!

Також дуже потрібні кошти для придбання двох бензинових генераторів (по 8000 грн), двох приладів нічного бачення (по 7000 грн), десятьох глушників на автомати Калашникова (по800 грн). Нам також потрібні батарейки АА і ААА, набори головок і ключів, два планшети, рюкзаки (30 л і 100 л), термоса, труси, мийні засоби, мило, порошок пральний, балаклави білі – багато, спеції, вісім плащів-наметів, термобілизна, серветки вологі великі – завжди, спирт.

ПРОСИМО ВСІХ ФІНАНСОВОЇ ДОПОМОГИ! ЦЕ ДУЖЕ ВАЖЛИВО ЗАРАЗ!

Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

Друзі! Підтримайте репост!».

Сергій Глотов повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook», де невдовзі додав:

Друзі! Дуже потрібні: ключі (рожкові від 10 до 40), головки, викрутки, чокири, колун, молотки, цвяхи (великі), скоби, тосол, мило. Інструменти можна приносити:

на збірку біля пам'ятника королю Данилу Галицькому у Львові (вівторок, четвер, субота з 17.00 до 19.00); на наш склад на Головій пошті (1-й поверх, колишній «Райфайзенбанк) з 15.00 до 19.00 (понеділок-субота)».

Сергій Глотов повідомив про це також на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів