Волонтери передали львівському спецпідрозділу «Сокіл» позашляховик «Опель»

15:28 15 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: відділ зв’язків із громадськістю Львівського обласного управління МВС

Найближчим часом подарований правоохоронцям «Опель» вирушить у зону бойових дій.

Учора, 14 липня, волонтери передали автомобіль львівським правоохоронцям. Найближчим часом бійці спецпідрозділу «Сокіл» вирушать на позашляховику «Опель» у зону бойових дій.

Бійці спецпідрозділу «Сокіл» несуть службу на сході України від початку антитерористичної операції. Начальник спецпідрозділу розповів: «Весь цей час нам дуже допомагають волонтери: на початку допомагали продуктами харчування, медичними аптечками, амуніцією та багато чим ще. Оскільки в боях техніка швидко виходить з ладу, зараз у нас виникла нагальна необхідність у автомобілі». 

Спецпризначенці звернулись до волонтерів і ті відразу організували збір коштів. Начальник спецпризначенців повідомив також: «Особливу подяку хочу висловити співачці Софії Федині та волонтеру Богдану Федірку. Це ті люди, котрі підтримують нас від самого початку АТО і зараз організували збір коштів для купівлі позадорожника Опель для підрозділу».

До збору коштів підключились також представники української діаспори в Канаді. Волонтер Богдан Федірко розповів: «Автомобіль «Опель», турбодизель. Звичайно, це не бойова машина, але це поза дорожник, тому стане у пригоді нашим бійцям, котрі повинні пересуватись в умовах бездоріжжя, в бойових умовах – там він їм буде дуже доречний. Організатором збору коштів за кордоном виступила українсько-канадська організація «Зустріч», кошти збирались під час музичного фестивалю».

Про це повідомили сьогодні, 15 липня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів