Волонтери передали допомогу львів’ян і діаспорян українським спецпризначенцям

14:05 20 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що доставили бійцям на передову.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив уночі:

«Друзі! Ще одна наша посилка дійшла до хлопців в 46-й батальйон (спеціального призначення Збройних Сил України («Донбас-Україна»). – «ЩЛ»). Форму придбано за ваші пожертви на мою карту, сири – з Іспанії, кава – з Португалії, печиво і багато різних вкустностей – зі Львова від небайдужих українців!

За фрукти окреме спасибі батькові Юрію Чорнію. Ми зібрали трохи делікатесів, прилбали те, що просили нас хлопці, й доставили їм! Замість слів подяки викладаю просто фото!

Спасибі всім, хто допомагають! Придбання всього необхідного для воїнів на передовій триває!

Бійці замовили:  прилад нічного бачення, 10 розвантажень, 20 комплектів річної форми п’ять павербанків, три ножі, 10 рюкзаки, п’ять окуляів-масок, два ноутбуки, холодильник, п’ять пральних машин, сковороду (8-10 літрів), казан (10-12 літрів), дві сокири, генератор (1-2,5 кв), 500-1000 упаковок «Мівіни», 200 вологих серветок, 5-7 кг чаю й кави, спеції (перець, лавровий листок), 100 пачок сигарет, бачки для води (10 – 30-літрових і п’ять 50-літрових), багато засобів від комарів, плитку газова на дві комфорки. Також потрібні– 1000 грн на бензин.

Карта Приватбанку 5168742014096287 Глотов Сергій

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов  написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів