Волонтери передали бійцям на передовій допомогу, зібрану в Італії, Львові й Харкові

21:10 13 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Як повідомив організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов, захисникам Вітчизни доставили каліматорні приціли, прилади нічного бачення, зимову форму, берці та багато іншого.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов укотре повідомив про передану волонтерами бійцям на передовій допомогу, зібрану в Італії, Львові й Харкові:

«Друзі! Днями ми закупили й частину вже передали, а частину передамо або відправимо в найближчі дні, багато різних речей, спорядження, амуніції й багато чого іншого. Всім, всім величезне спасибі за допомогу! Ось список:

Два каліматорні приціли для батальйону «Луганськ 1», подарунок від харківських квестерів з команди «WDG» + каліматорний приціл і обвіс ми закупили (2400 грн) за кошти, які надійшли на мою карту для бійців батальйону «Львів»;

Придбали два прилади нічного бачення (6200 грн) + взяли участь у купівлі ще одного приладу (наша частка – 1300 грн), всього: 7500 грн (2000 грн, зібрані в наших урнах для пожертвувань в мережі магазинів «Рукавичка», 5000 грн надійшли на мою карту;

Чотири комплекти зимової форми (бушлат, штани, кальсони, кітель) для військових 24-ї бригади (60 євро пожертвувань від церковної громадам міста Реджо-нель-Емілія (Італія) + один комплект, чотири пари берців, шкарпетки подарувала і оплатила Любов Возняк;

Три пари наколінників і налокітників (36 євро), одну шапку (3 євро), два рюкзаки (40 євро), 10 баулів водостійких (40 євро), окуляри тактичні (20 євро). Всього: 139 євро (100 євро від Юлії Пустільник і 39 євро пожертвувань від церковної громадам міста Реджо-нель-Емілія (Італія));

Придбали два приціли для снайперів батальйону «Айдар» та 80-ї бригади (150 євро: 50 євро від Юлії Пустільник + 100 євро (2200 грн, які надійшли на мою карту).

Ми також передали два приціли, подаровані нам Ганною Гулою, та один приціл, подарований нам друзями зі сайту http://binokli.com.ua.

Ми також передали, шкарпетки, батарейки, біноколь, ліхтарики, термобілизну, подаровані Катериною Литвинюк (12-му батальйону територіальної оборони, «Айдар», 80-й, 24-й, 92-й бригадам), ліхтарики й батарейки, зарядні пристрої, подаровані нам Ганною Гулою.

Крім того, ми передали продукти і трохи теплих речей і багато, багато іншого – все те що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові: ринок «Нижній Шувар», гіпермаркет «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій, в мережі магазинів «Барвінок», а також передали подарунки й дитячі малюнки.

Ми дуже просимо ДОПОМОГТИ в ПРИДБАННІ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ: двох бензинових генераторів (близько 4000 грн за шт.) – 92-й і 24-й бригадам.

Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!».

Сергій Глотов повідомив це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів