Волонтери передали бійцям батальйону «Донбас» допомогу, придбану за кошти, зібрані у Львові та Італії

15:38 9 січня 2015 р.

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов та волонтер Громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов та волонтер Громадської ініціативи «Допоможи фронту» Любов Возняк
Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у п’ятницю, що захисникам Вітчизни доставили необхідне їм спорядження.

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 9 січня:

«Друзі! Передали бійцям батальйону «Донбас», які ось-ось вирушать на передову – хтось уперше, а хтось – уже вдруге. Ми дуже вдячні громадам міста Реджо-нель-Емілія (Італія) та отцю Юстину Бойку за фінансування покупки: кевларової каски за 130 євро та комплекту наколінників і налокітників за 12 євро.

Ми також передали рації (подаровані Ганною Гулою), бінокль (подарований Ігорем Мазепою), чотирьом бійцям передано термобілизну (подароване Лінкою Стельмах), рюкзак, спальник, бушлат (за гроші, зібрані в мережі магазинів «Рукавичка»), берці  йзимові дутиші (подаровані та оплачені Люою Возняк). Величезне спасибі всім за допомогу й підтримку в придбанні дуже важливого та необхідного спорядження: двох бензинових генераторів (близько 4000 грн за шт.) – 92-й і 24-й бригадам; дизельного генератора (близько 4000 грн за шт.) – 17-му батальйону територіальної оборони.

ПРОСИМО ДОПОМОГИ ВСІХ, ХТО МОЖУТЬ ДОПОМОГТИ з купівлею або ФІНАНСОВО!

Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій».

Спасибі всім, кто домогають! Слава Укрїині!».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів