Волонтери передали бійцям 80-ї львівської бригади форму, берці, листи, подарунки від дітей і стінгазету

12:46 8 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив про те, що вкотре доставили на передову й потребують там наші військові.

Організатор і координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив на своїй сторінці в соцмережі:

«Друзі! Передали військовослужбовцям 80-ї бригади в місті Щастя форму (кітель і штани, величезне спасибі Любові Возняк (активіст громадського об’єднання «Допоможи фронту». – «ЩЛ») за проплату 10 комплектів форми), а також однієї пари берців, миючі засоби і, звісно, листи та подарунки від дітей і стінгазету. Спасибі Вам за вашу допомогу!

Зараз дуже потрібні гроші для придбання восьми радіостанцій, чотирьох бензопил, п’ятьох павербанок, чотирьох каліматорних прицілів, трьох знімних жорстких дисків, 50-ти кепок, 100 метрів дроту, 50 пар берців і кросівок, 10 пар наколінників і 20-ти ножів. Також дуже потрібні вітаміни, вологі серветки, шампунь, кава, чай, пральний порошок,  шкарпетки і сигарети.

Дуже потрібні гроші для придбання всього цього! Навіть декілька гривень можуть наблизити нас до купівлі одного комлекту корисних речей!

Карта Приватбанку 5168742014096287 Глотов Сергій».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів