Волонтери передали бійцям 12-го батальйону територіальної оборони зібране в Канаді й Львові

16:24 14 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Волонтер Сергій Глотов повідомив у середу, що зокрема військовим доставили мікроавтобус, який придбали українці Канади.

Волонтер Сергій Глотов повідомив сьогодні, 14 січня: «Друзі! Передали військовим 12-го БТрО Києва (повна назва – 12-й батальйон територіальної оборони міста Києва «Київ». – «ЩЛ») мікроавтобус, який прилбали та оплатили представники діаспори українців Канади». У повідомленні також зазначено:

«Автомобіль обійшовся не дешево. Скільки конкретно – знає Ганна Гула. Велике спасибі всім, хто взяли участь у зборі грошей на такий необхідний автомобіль для військовослужбовців.

Після того, як авто пригнали, ми зробили невеликий ремонт і заміну застарілих запчастин (1000 грн гроші зібрані в мережі магазинів «Рукавичка» у Львові). Ми також замінили й поставили нову гуму та передали його військовим. Зараз автомобіль перегнали в місце дислокаціі батальйону й найближчим часом він відправиться на передову.

Разом з автомобілем ми також передали шкарпетки, батарейки, термобілизну, подаровану Катериною Литвинюк, грубку-примус, подарований Ігорем Мазепою, вогнегасники, матраци й трохи теплих речей та багато, багато іншого – все те що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору у Львові – на ринку «Нижній Шувар», у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій, в мережі магазинів «Барвінок, а також передали подарунки й дитячі листи.

Ми дуже просимо ДОПОМОГТИ ПРИДБАТИ ДЛЯ ВІЙСЬКОВИХ: бензиновий генератор (близько 4000 грн) і бензопилу + масло (1300 грн).

Маємо невеликі транспортні витрати по одній незапланованій, але дуже важливої поїздці на передову (1500 грн).

Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!»

Сергій Глотов повідомив це сьогодні, 14 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів