Волонтери доставили танкістам на Донеччині допомогу, зібрану львів’янами

10:31 16 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у вівторок, що військовим передано продукти, теплі речі, шкарпетки, солодощі та багато іншого.

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив сьогодні, 16 грудня:

«Друзі! Ще одну партію продуктів, теплих речей, шкарпеток, солодощів та інших корисних речей отримано танкістами в Донецькій області. Ми допомагали, допомагаємо й продовжимо допомагати всім військовим, які зараз перебувають на передовій.

Хлопців найближчим часом час перекидають безпосередньо на передову. Дуже просили бінокль або оптику 20-разового наближення (3550-4000 грн) і порошкові вогнегасники! Хто зможуть допомогти – будемо дуже вдячн. Карта «ПриватБанку» – 5168742014096287 Глотов Сергій.

Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!

Наші пункти збору у Львові: на Головній пошті Львова (вул. Словацького 1, відділ кур'єрської доставки, 1-й поверх наліво, з 8.00 до 18.00, окрім неділі), біля пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій (щовівторка й щочетверга з 17.00 до 19.00), на ринку «Нижній Шувар» (м'ясний термінал: вівторок-субота з 10.00 до 15.00), в гіпермаркеті «Рукавичка» (вул. Луганська 6, щоп'ятницю й щосуботи з 10.00 до 16.00).

Також дуже потрібні:

Рукавички зимові в'язані

Светри, куртки, футболки

Шапки зимові.

Шкарпетки зимові махрові, труси, натільна білизна

Куртки теплі

Балаклави зимові

30-100-літрові тактичні рюкзаки.

Термоси 5-літрові для їжі

Бушлати

Намети

Спальники

Каремати

Ковдри.

Термобілизна або просто підштанники й футболки

Примуси на дизельному паливі або бензині

Сухе пальне

Котелки

Радіостанції

Навігатори

Ноутбуки та нетбуки – 2 шт.

Радіоприймачі.

Продукти (цибуля, часник, картопля, паштети, тушонка, соління, мед, варення, соління, чай, кава, цукор, печиво, горіхи, насіння, родзинки, шоколад, цукерки, крупи, сало солоне)

Батарейки

Берциізимові

Стартові пакети «Лайф», «Київтсар» і МТС, а також поповнення на них (10, 20, 40 грн), часто в прифронтовій зоні поповнення великий дефіцит.

Компактні радіоприймачі.

Батарейки».

Сергій Глотов написав це у вівторок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів