Волонтери доставили допомогу, зібрану львів’янами, на блокпости в Луганській області

17:55 15 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки волонтера Сергія Глотова в інтернет-мережі «Facebook»

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив у понеділок, що воїнам передали продукти, теплі речі, дуже багато подарунків від дітей з різних дитячих садочків Львова, печиво, сухофрукти, крупи, консерви і багато, багато іншого.

Активіст Громадського сектора Луганська й організатор та координатор допомоги українським військовим на східних теренах нашої країни Сергій Глотов повідомив повідомив сьогодні, 15 грудня:

«Друзі! Військовослужбовці одразу на декількох блокпостах в Луганській області отримали наші посилки, продукти, теплі речі, дуже багато подарунків від дітей із різних дитячих садочків Львова, печиво, сухофрукти, крупи, консерви і багато, багато іншого, все те що було зібрано волонтерами громадської ініціативи «Допоможи фронту» в наших пунктах збору на ринок «Нижній Шувар», у гіпермаркеті «Рукавичка», біля пам'ятника королю Данилу, в мережі магазинів «Барвінок».

ЗБИРАЄМО БУДЬ-ЯКІ ПОДАРУНКИ ТА ЛИСТІВКИ ДЛЯ НАШИХ ВІЙСЬКОВИХ НА ПЕРЕДОВИЙ ДО НОВОГО РОКУ І ДНЯ СВЯТОГО МИКОЛАЯ! ПРАКТИЧНО ВСІ НОВОРІЧНІ СВЯТА НАШІ ВОЛОНТЕРИ розвозитимуть ПОДАРУНКИ військовим на ПЕРЕДОВИЙ!

Для того, щоб розвозити подарунки та амуніцію, нам будуть потрібні гроші на бензин і пересилки. Просимо допомогти всіх, хто можуть.

Карта ПриватБанку 5168742014096287 Глотов Сергій.

Спасибі всім, хто допомагають! Слава Україні!

Наші пункти збору у Львові:

Речі можна приносити на Головну пошту Львова на вулиці Словацького 1 (відділ кур'єрської доставки, 1-й поверх наліво, з 8.00 до 18.00, окрім неділі), до пам'ятника королю Данилу на площі Галицькій (щовівторка й щочетверга з 17.00 до 19.00), на ринок «Нижній Шувар» (м'ясний термінал, з вівторка до суботи з 10.00 до 15.00, в гіпермаркет «Рукавичка» на вулиці Луганська 6 (щоп'ятниці й щосуботу з 10.00 до 16.00».

Сергій Глотов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів