Волонтеру зі Львівщини Ірині Іванюш все ще потрібна допомога небайдужих співгромадян (відео)

17:42 7 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 5.ua

25-річна медик-доброволець із позивним «Лютик», якій вибухом фугаса відірвало обидві ноги, планує стати психологом у військовому госпіталі.

Відтоді, як на Донеччині підірвалася на розтяжці медик-волонтер з Дрогобича на Львівщині Ірині Іванюш (з позивним «Лютик») пройшло менше двох тижнів. Медсестра-доброволець перенесла дві операції, з нею працювали психологи, рани дівчини загоюються, її психічне здоров'я потроху відновлюється.

Дівчина пішла на фронт з першого курсу Дніпропетровської медакадемії. Рідні про це дізналися вже по факту – єдина донька оберігала хвору матір.

Про поранення родичам повідомили волонтери. Нині її матір вже цілодобово чергує біля Ірини.

Лікарі провели усі необхідні операції. Тепер героїня потребує реабілітації. Її спеціально для Ірини підготували американські військові медики – з шпиталю у Род-Айленді. Унікальна методика дозволяє втричі скоротити термін відновлення.

У лікарні імені Мечникова для Ірини вже підготували посаду психолога. Як тільки відновиться фізично й морально, приступить до роботи.

Дівчина розповіла. «Звичайно хочеться продовжувати роботу в галузі, що стосується надання допомоги українським бійцям. Якщо я за станом здоров’я не зможу поїхати на передову, то я рада надати психологічну допомогу тим, хто пережив таке ж, як і я». 

Про це повідомив сьогодні, 7 червня, «Телеканал новин «24», який також нагадує реквізити для допомоги Ірині Іванюш:

«4149 4978 3143 8827 – Приватбанк (для гривні) рахунок на ім'я мами Ірини Іванюш Ганни Петрівни.

4149 4978 3143 8819 – Приватбанк (для євро) на ім'я Іванюш Ганни Петрівни.

4149 4978 3143 8801 – Приватбанк (для долара) на ім'я Іванюш Ганни Петрівни».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів