Волонтери відправили снайперам 80-ї аеромобільної бригади зі Львова намети, генератор та іншу допомогу

22:28 2 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: з інтернет-мережі «Facebook»

Активіст громадської ініціативи «Допоможи фронту» Уляна Дідич повідомила в неділю: «Хотіли докидати теплого одягу, але, на щастя, спершу подзвонили: «Ні-ні-ні, нічого не шліть, все є! В нас були волонтери з київського ліцею, затарили нас аж із надлишком!».

Волонтер громадської ініціативи «Допоможи фронту» Уляна Дідич повідомила сьогодні, 2 листопада:

«Перш за все велика подяка дівчатам з форуму «Дівочі Посиденьки». Вони регулярно доставляють нам на склад теплі шапки і шкарпетки у великих кількостях – спільні закупівлі – велика річ!

А на тижні мені задзвонив якийсь чоловік: «Моя дружина дала Ваш телефон, вона на Посиденьках є. Вам генератор треба?». Так що, коли в процесі пакування посилки снайперам, вони попросили ще генератор, ми його просто взяли на складі.

Отже, вчора відправили снайперам 80-ки: намети, генератор, дріт і розетки, машинки для стрижки». Хотіли докидати теплого одягу, але, на щастя, спершу подзвонили: «Ні-ні-ні, нічого не шліть, все є! В нас були волонтери з київського ліцею, затарили нас аж із надлишком!»

Як же такі повідомлення тішать. Почути, що твоїм підопічним нічого не потрібно – мрія кожного волонтера.

Потім з хорошим другом споряджали серйозних хлопчиків з 5-го бату. Термобілизною їх затарив директор Торговий комплекс «Шувар», Львів Богдан Федишин, за що йому велика дяка, а ми потім докидали їм «очі і вуха».

Зараз трохи доповнили спорядження, легенький бронежилет від Богдана Масляка (а йому ще хтось передав, знатиму хто – напишу), «вуха» від Rostyslav Antymys і Юстин єрм. Бойко, монокуляр, також від Ростика (і біноклі, і монокуляр сильно хвалили, традиційно просили ще), далекомір і бінокль від спільноти «Львівський Лицар» (Андрій Салюк і Іван Радковець традиційно виручають з технікою. Андрію, той приціл, про який ми говорили, вже апробований і дуже-дуже потрібний. 4 штуки :)), Natalia Mykytyuk спорядила ще аптечку, попередньо перевіривши уміння нею користуватися (інакше – дзуськи).

Ну і традиційно цим хлопчикам закидаємо хімічні грілки. Цього разу це виглядало так: «скільки?» – «много и еще чуть-чуть». Гм... Виймаю упаковки по 10 штук. «Уляш, не парся, давай ящик». І в даному разі я знаю, що то не хомячество, а справді треба. Добре, що ми перед тим замовили тисячу пар (по 5,70 пара, отже менше 3 грн штука).

І все би було прекрасно, якби не відсутність зв’язку з підопічними й інформація про обстріли і втрати... Дуже-дуже тривожно...

Детальний звіт тут: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1aBEHrcPvjdCvmwgDozJfGVlAiMuyNb9PMLv9k-GJG0w/edit?usp=sharing (дані з привату зняті станом на четвер, були ще надходження)

У нас мінуси, але є нові ПОТРЕБИ:

автомобіль для рем.роти – вже знайшли, ще не оплатили.

оптика для серйозних хлопців - десь так на сотню тисяч...

рації для танкістів

Як допомогти:

5168 7553 7729 1386 Богдан Дідич – цілеві збірки 24 бригада, рем.рота і снайпери 80-ки

4731 2171 0235 4048. Микитюк Наталя – медичні потреби для зони АТО».

Уляна Дідич написала це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів