Вогнеборці ліквідували у Львові три пожежі й врятували життя людини

11:18 21 липня 2015 р.

Фото до новини


Фото: zik.ua

Рятувальників викликали на вулиці Городоцьку, Зубрівську й Верхратського.

20 липня о 19:54 до служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в комірці підвалу триповерхового житлового будинку на вулиці Городоцькій, 201 у Львові. І вже о 19:59 рятувальники прибули на місце події, де почали працювати в складі ланки газодимозахисної служби в зв’язку з великим задимленням.

Вогнем знищено: дерев’яні двері комірки, пошкоджено комірку і речі домашнього вжитку на площі 5 кв. м. Пожежу ліквідовано о 20:25 в складі восьми чоловік особового складу.

Цього ж дня о 21:28 до рятувальників надійшло ще одне повідомлення про пожежу в комірці підвалу дев’ятиповерхового житлового будинку на вулиці Зубрівській, 25. На момент прибуття пожежо-рятувального підрозділу стало відомо, що в підвалі знаходиться чоловік.

Вогнеборці, не гаючи часу, знайшли чоловіка в задимленому підвалі і вивели на свіже повітря та передали медикам. На даній пожежі вогнем знищено: речі домашнього вжитку на площі 3 кв. м. та врятовано одну особу.

Пожежу ліквідовано о 21:58 в складі трьох ланок газодимозахисної служби, 12 чоловік особового складу та два автомобілів спецтехніки. 

Також 21 липня, о 00:14, на пункт зв’язку служби порятунку «101» Львова надійшло повідомлення про пожежу в підвалі триповерхового житлового будинку на вулиці Верхратського, 12. Унаслідок великого задимлення рятувальники вивели 20 жителів будинку.

Пожежу ліквідовано о 00:39 в складі чотирьох ланок газодимозахисної служби. До ліквідації пожежі було залучено 17 чоловік особового складу та три одиниці спецтехніки. Вогнем знищено: речі домашнього вжитку на площі 12 кв. м.

Причини займання встановлюються. Постраждалих на пожежі немає.

Про це повідомили сьогодні, 21 липня, в прес-службі Львівського обласного управління ДСНС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів