Водолази шукають рибалку зі Львова в озері «Молодіжне»

09:34 27 жовтня 2015 р.

Фото до новини


Фото: vn.20minut.ua

Мешканці Перемишлян виявили на поверхні водойми весла від човна.

«26 жовтня під час риболовлі на озері «Молодіжне» у місті Перемишляни зник (попередньо, втопився) житель Львова 1965 року народження. Місцевими жителями на воді виявлено весла човна, а на березі озера – легковий автомобіль зниклого. Впродовж дня пошукові роботи проводилися вздовж берега озера працівниками міліції та місцевими жителями – зниклого не виявлено. Пошукові роботи будуть продовжені 27 жовтня водолазами Львівської центральної рятувально-водолазної служби» – повідомили сьогодні, 27 жовтня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації. Натомість у прес-службі Львівського обласного управління ДСНС розповіли у вівторок:

«26 жовтня о 17:45 до рятувальників від чергового міліції надійшло повідомлення про те, що в озері Молодіжне в місті Перемишляни, ймовірно, втопився рибалка 1965 року народження. Чоловік був жителем Львова.

Місцеві жителі виявили на поверхні водойми весла від човна, а на березі озера – легковий автомобіль зниклого рибалки. 27 жовтня з настанням світлої пори доби водолазами аварійно-рятувальної маневреної групи Львівської центральної рятувально-водолазної служби розпочалися пошукові роботи».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів