Водіїв просять не паркувати автомобілі вздовж вулиць Кульпарківської й Городоцької у Львові після 20:00

09:24 12 грудня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, сьогодні орієнтовно після 20:00 з Бориславського лісництва доставлять головну ялинку міста.

У прес-службі міської ради повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» , що сьогодні ввечері з Бориславського лісництва доставлять головну ялинку міста. У повідомленні також конкретизують:

«За інформацією ЛКП «Зелений Львів», висота дерева сягатиме приблизно 17-20 метрів. 

Вартість ялинки 4152 грн. Кошти були виділені з бюджету міста.

Ялинку прикрасять іграшками, які розмалювали учні львівських шкіл та художньої школи імені Олекси Новаківського. Окрім цього будуть використані дерев’яні іграшки, які традиційно виготовлені яворівськими майстрами.

Підсвічуватимуть ялинку синьо-жовтими кольорами. Нагадаємо, що відкриття ялинки відбудеться, традиційно, 19 грудня о 17.00 на проспекті Свободи на площі перед Оперним театром.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, новорічну ялинку 12 грудня привезуть до Львова орієнтовно після 20:00. Він також зазначив:

«Машина, яка везтиме дерево, по місту курсуватиме по вулиці Кульпарківській та Городоцькій, у супроводі екіпажу ДАІ та евакуатора.  У зв’язку з перевезенням новорічної ялинки до центру міста, водіїв просимо не паркувати авто вздовж зазначених вулиць. Припарковані автомобілі, що заважатимуть проїзду машини з ялинкою, будуть евакуйовані на арешт-майданчик».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів