Вода підмила переправу, яку збудували на ріці Тересва. Напрямок непроїзний

20:43 25 жовтня 2023 р.

Фото до новини

Через підвищення рівня води в ріках Закарпаття тимчасова переправа, яку спорудили на Тересві, не може приймати транспорт.

Про це повідомив начальник Закарпатської ОВА Віктор Микита, пише Dailylviv.com.

"Фіксуємо чергове підвищення рівня води в річках по всій території Закарпаття.

Зокрема, підвищився рівень води в р. Тересва, що призвело до підмивання тимчасової переправи, яку облаштували для зручності руху транспорту дорогою державного значення на період будівництва моста.

Зараз рух на цій ділянці автошляху тимчасово обмежений, транспорт перенаправлено в обʼїзд. Прошу водіїв врахувати ці обставини.

Переправу буде оперативно відновлено після того, як знизиться рівень води та покращаться погодні умови. Про це повідомимо краян додатково",- зазначив.Віктор Микита.

Нагадаємо, у липні в Закарпатській області, на автодорозі Н-09 Мукачево — Рогатин — Львів, між смт Тересва та селом Бедевля, Тячівського району, зазнав руйнування автомобільний міст (протяжністю орієнтовно 30 метрів).

Поки ремонтують міст, на ріці спорудили тимчасову альтернативну переправу.

Три дні тому Віктор Микита, голова Закарпатської ОДА повідомив, що закінчено роботи з відновлення альтернативної тимчасової переправи через річку Тересва на Тячівщині, яка була частково зруйнована через значне підвищення рівня води.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів