Вночі збито 2 з 8 ракет і 20 з 35 дронів, - ПС ЗСУ

09:31 10 червня 2023 р.

Фото до новини

Російська атака тривала з 23.00 9 червня до 5.00 10 червня 2023 року.

Про це повідомило Командування Повітряних Сил ЗСУ, пише Dailylviv.com.

"Уночі 10 червня ворог завдав удару по одному з оперативних аеродромів на Полтавщині балістичними та крилатими ракетами типу «Іскандер», а також ударними БпЛА іранського виробництва, - зазначено у повідомленні ПС ЗСУ. - Також атаковано Одеську та Харківську область крилатими ракетами наземного базування та ударними дронами відповідно. 

Усього по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах з північного та південного напрямків випущено вісім ракет наземного базування різних типів та 35 ударних БпЛА іранського виробництва «Shahed-136/131» – з району східного узбережжя Азовського моря.

Силами та засобами протиповітряної оборони Повітряних Сил в зонах відповідальності повітряних командувань «Схід», «Центр» та «Південь», у взаємодії із ППО інших складових Сил оборони України, знищено дві крилаті ракети (тип уточнюється) та 20 ударних дронів «Shahed-136/131».

Атака тривала з 23.00 год 9 червня по 5.00 год 10 червня 2023 року. Попередньо без людських жертв. Щодо наслідків повідомлять місцеві військові адміністрації.

Також за минулу добу, 9 червня, протиповітряною обороною Сил оборони України знищено дванадцять ворожих БпЛА оперативно-тактичного рівня («Орлан-10», «Zala», «Supercam»)".

Ворог вдарив по військовому аеродромі Миргород

Після російських обстрілів є загиблі та поранені серед цивільного населення, - Генштаб ЗСУ

На Одещині троє загиблих: уламки дрона влучили в квартиру багатоповерхівки

Росіяни обстріляли Херсонщину з різних видів зброї

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів