Вхід до офісу «Львівелектротранс» блокували його ж контролери

16:30 14 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.vashmagazin.ua

Як запевнили у вівторок «Щоденний Львів» в прес-службі міської ради, конфлікт між протестувальниками та ЛКП переведено у законне русло.

У прес-службі міської ради повідомили у вівторок «Щоденному Львову», що сьогодні вранці контролери електротранспорту заблокували вхід до управління свого комунального підприємства. У повідомленні також конкретизують:

«Після майже годинних переговорів на вулиці вирішили перейти до більш конструктивного спілкування.  На спільній нараді були присутні в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Володимир Олійник, начальних управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир, весь керівний склад ЛКП «Львівелектротранс», голова профспілки та уповноважені представники контролерів.

Бути гарантом вирішення спірних питань між управлінням ЛКП «Львівелектротранс» та квитковими контролерами погодився в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Володимир Олійник. «Ми зафіксували три позиції, які мають бути з’ясовані, і згідно з якими людям виплатять зарплату», – сказав Володимир Олійник. 

Згідно з протоколом наради, узгодили, що начальник служби контролю Олег Григорчук протягом сьогоднішнього дня подасть пакет відповідних документів, відповідно до яких проводиться нарахування грошової винагороди контролерам. На базі цих документів буде проведено нарахування, яке буде затверджене директором ЛКП «Львівелектротранс» Сергієм Васільєвим. Для запобігання таких ситуацій у майбутньому, вирішили також доопрацювати Положення преміювання контролерів».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів