Військові правоохоронці зі Львівщини знову вирушили на Луганщину

16:15 10 травня 2017 р.

Фото до новини


Фото: Медіа-центр міністерства оборони України у Львові

Солдати та офіцери Західного територіального управління Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбули в середу, 10 травня, до району проведення антитерористичної операції для виконання завдань за призначенням у військових комендатурах в зоні відповідальності Оперативно-тактичного угруповання «Луганськ».

Про це повідомив сьогодні, 10 травня, «Щоденному Львову» полковник Володимир Скоростецький із медіа-центру міністерства оборони України у Львові. Він також поінформував, що зведений підрозділ в кількості понад  півсотні  військовослужбовців здійснить ротацію своїх побратимів, які більше трьох місяців з честю виконують поставлені завдання.

Перед відправкою особового складу командир військової частини, полковник Валентин Козакевич, нагадав військовослужбовцям  про сумлінне виконання завдань, дотримання військової дисципліни і заходів безпеки під час переміщення залізничним та автомобільним транспортом. А заступник начальника Західного територіального управління Військової служби правопорядку по роботі із особовим складом, підполковник Федір Федчик зазначив: «Серед особового складу зведеного підрозділу значна кількість військовослужбовців у 2014-2016 роках пройшли тренінги для військової поліції за стандартами армій країн НАТО».

Підполковник Федір Федчик також запевнив: «Та й у районі АТО наші бійці не новачки. У кожного як мінімум дві ротації, які пройшли у напруженому ритмі. Адже наші солдати та офіцери не лише забезпечували належний правопорядок та дисципліну серед військових та місцевих мешканців у районі відповідальності, а й неодноразово брали участь у спільних операціях з представниками інших силових структур України із виявлення та знешкодження бойовиків незаконних збройних формувань, схронів зі зброєю, попереджували кримінальні правопорушення та затримували злочинців. Ми упевнені у бойовій готовності і спроможності наших колег виконати свій обов’язок».

Перед відправкою автоколони та особового складу у дорогу, молитву та благословення військових здійснив військовий капелан Гарнізонного храму – отець Всеволод Семененко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів