Військові правоохоронці завершили навчання у Львові

15:48 18 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: mil.gov.ua

У Навчальному центрі Військової служби правопорядку Збройних Сил України відбулася урочиста церемонія з нагоди звершення навчання базового курсу фахової підготовки рядового складу та фахової підготовки сержантського складу базового рівня.

Про це повідомили в четвер, 18 квітня, в прес-службі міністерства оборони України, де також розповіли: «Випускників тримісячного курсу привітали канадські партнери на чолі з командувачем місії «UNIFIER» в Україні – підполковником Фредеріком Котей. А також представники Головного управління ВСП ЗС України, Центрального управління ВСП й територіальних управлінь. З вітальними словами до присутніх звернувся начальник Навчального центру підполковник Олег Керницький».

Олег Керницький наголосив: «Сьогодні ви стоїте на порозі важливого етапу своєї військової кар’єри – впровадження нової системи підготовки, нових методів роботи з підлеглими за стандартами НАТО»

«За результатами навчання кращим представникам служби командуванням Центру та місії «UNIFIER» під час вручення сертифікатів були вручені грамоти сержанту Антону Кузьменко, старшому солдату Олегу Садовому та старшому солдату Ірині Горбачовій», – поінформували також у міністерства оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів