Військові передали львів'янам прапор 24-ї бригади

09:30 24 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: railway.lviv.ua

Бійці з передової на сході України подякували львівським залізничникам за допомогу – виготовлені скоби для укріплення бліндажів.

Про це повідомили в прес-центрі «Львівської залізниці», де також розповіли: «Залізничники Львівської магістралі активно допомагають українській армії з початку бойових дій на сході країни – власними силами й засобами ремонтують техніку для військових, виготовляють різне побутове приладдя, а також матеріали для спорудження та укріплення українських позицій на передовій. Зворотній зв’язок із фронтом – листи, подяки та пам’ятні артефакти від військового командування та солдатів».

«У локомотивне депо Львів-Захід регіональної філії «Львівська залізниця» із почесною місією завітав керівник ГО «Народна самооборона Львівщини» Валерій Веремчук. Він вручив начальнику депо Сергію Ваколюку прапор 24-ї окремої механізованої бригади імені короля Данила, підписаний бійцями 9-ї роти, та відзнаку громадської організації. У такий спосіб українські бійці з передової на сході України подякували залізничникам за допомогу – виготовлені скоби для укріплення бліндажів», – поінформували також на «Львівській залізниці».

«За словами Валерія Веремчука, під час ворожих обстрілів бліндажі нерідко зазнають пошкоджень і від того як надійно вони збудовані, у критичних ситуаціях залежить життя наших військових.  Скоби, виготовлені у депо вже передали 9-й роті 24-ї Окремої механізованої бригади, тож прапор 9-ї бригади з автографами військових і відзнака громадської організації – щира вдячність колективу локомотивного депо Львів-Захід за оперативну допомогу», – повідомили також на «Львівській залізниці».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів