Військкомати мобілізують на Львівщині транспортні засоби для потреб Збройних Сил України

14:14 3 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

Як повідомили в п’ятницю в прес-службі облдержадміністрації, зараз армія найбільше потребує залучення швидких допомог, санітарних автомобілів, вантажних автомобілів, автокранів.

У прес-службі Львівської обласної державної адміністрації повідомили сьогодні, 3 квітня: 

«Військкомати закликають підприємства виконати військово-транспортний обов’язок. Львівський обласний військовий комісаріат мобілізує транспортні засоби для потреб Збройних Сил України на час проведення АТО.

Зараз армія найбільше потребує залучення швидких допомог, санітарних автомобілів, вантажних автомобілів, автокранів. Для забезпечення данного транспорту, було підготовлено звернення до державних підприємств, установ та інших закладів зі завданням виконати положення про військово-транспортний обов’язок та надати необхідну техніку.

Більшість підприємств та установ із відповідальністю поставилися до завдання військового комісаріату. Завдяки активній підтримці та допомозі небайдужих громадян потреби Збройних Сил України у цей не легкий час забезпечуються.

Як зазначив військовий комісар Дрогобицько-Бориславського ОРВК, підполковник Віктор Попов, найкраще справилися із завданням ТзОВ «Солонсько» (цегельний завод), Дрогобицьке районне медичне об’єднання, ПрАТ «Трускавецькурорт», УДП «Укрінтеравтосервіс», Підбужський геріатричний пенсіонат, Тзов «Універсальна бурова техніка». Добровільно передали власний автотранспорт для потреб Збройних Сил України також підприємці Михайло Петруняк та Валентина Коник. Військовий комісар висловив подяку підприємствам, установам та їх керівникам.

За матеріалами Львівського обласного військового комісаріату».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів