Відзавтра ремонтуватимуть колектор на вулиці Промисловій у Львові

10:10 27 березня 2015 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської міськради

Як повідомили в п’ятницю «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, на вулиці Промисловій уже демонтовано трамвайні рейки, зараз проводиться демонтаж існуючої щебеневої основи.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 27 березня, «Щоденному Львову»:

«Як розповів головний інженер підрядної компанії «Онур» Олександр Добоні, на сьогодні на вулиці Промисловій ще тривають демонтажні роботи, а вже відзавтра ремонтники планують розпочати по відновленню каналізаційного колектора. Він також повідомив: «Вже демонтовано трамвайні рейки, зараз проводиться демонтаж існуючої щебеневої основи. А завтра розпочнемо роботи по каналізаційному колектору та по дощоприймальній системі. Колектор буде відремонтовано, а на окремих ділянках замінено на новий». 

Нагадаємо також, що 12 березня на ремонт закрили частину вулиці Промислової на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького. Далі на ремонт закриють і вулиці Хмельницького на ділянці від вулиці Донецької до вулиці Гайдамацької, а згодом – і вулицю Гайдамацьку.

Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км. Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо.

Вулицю Промислову ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6. Нагадаємо також, що, у зв’язку з ремонтними роботами, трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом – вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів