Відсьогодні у Львові змінено маршрути автобусів №9 та №20 – закрито частину вулиці Хмельницького

10:10 9 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: pp.vk.me

Як повідомили в четвер «Щоденному Львову» в прес-службі ЛМР, відсьогодні, 9 квітня, на ремонт закривають частину вулиці Хмельницького – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Остряниці.

У прес-службі міської ради повідомили сьогодні, 9 квітня, «Щоденному Львову»:

«За інформацією ЛКП «Львівавтодор», сьогодні, 9 квітня, на ремонт закривають частину вулиці Хмельницького – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Остряниці. За словами директора ЛКП «Львівавтодор» Олега Берези, орієнтовно через два тижні на ремонт закриють наступну ділянку вулиці Хмельницького – на ділянці вулиці Я.Остряниці до вулиці Гайдамацької.

Як поінформував заступник начальника управління транспорту та зв'язку ЛМР Ігор Собенко, у зв’язку з ремонтними роботами буде внесено зміни у рух міських автобусів №9 та №20. Так, від сьогодні автобуси цих маршрутів оминатимуть закриту ділянку дороги проспектом Чорновола та вулицею Липинського. 

Нагадаємо, 12 березня на ремонт закрили частину вулиці Промислової на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Хмельницького. Далі ремонтуватимуть вулиці Б.Хмельницького – на ділянці від вулиці Волинської до вулиці Гайдамацької і вулиці Гайдамацьку. Протяжність всіх зазначених доріг складає близько 1,5 км.

Буде виконано весь комплекс робіт: заміна інженерних мереж, трамвайних колій, дорожнього покриття, тротуарів, зовнішнього освітлення тощо. Вулиці ремонтують в рамках співпраці з ЄБРР щодо відновлення дорожньої інфраструктури вздовж трамвайних маршрутів №2 та №6.

Нагадаємо, у зв’язку з ремонтними роботами трамваї №6 курсують за зміненим маршрутом вулицями Чернівецькою, Городоцькою, Хмельницького, Замарстинівською й Торф’яною. Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з проведенням ремонтних робіт».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів