Відсьогодні у Львові закрито площу Святого Юра й змінено маршрути деяких автобусів та тролейбусів (відео)

09:30 14 травня 2015 р.

Схема організації руху

Схема організації руху
Фото: прес-служба Львівської міськради

У прес-службі ЛМР повідомили в четвер «Щоденному Львову»: «Сьогодні, 14 травня, зранку розпочнуться роботи з впорядкування площі Святого Юра».

Зокрема, ремонтники мінятимуть аварійні інженерні мережі. У зв’язку з цим площа буде закрита для руху транспорту. 

За словами начальника управління архітектури ЛМР Юліана Чаплінського, роботи на площі триватимуть до кінця липня цього року. Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир розповів:

«На час ремонтних робіт ми закриваємо площу Святого Юра від перехрестя вулиць Митрополита Андрея та Шептицьких до перехрестя вулиці Листопадового Чину та площі Святого Юра. Проїзд ми продумали так: з вулиці Митрополита Андрея можна виїхати на вулицю Городоцьку через вулицю Сєченова.

Міняємо рух транспорту на вулиці Сєченова в зворотному напрямку в односторонньому порядку: не з вулиці Городоцької, а з вулиці Шептицьких на вулицю Городоцьку, щоб обмежити пришвидшення руху загального транспорту. А з вулиці Листопадового Чину лівий поворот буде відкритий – можна буде виїхати на вулицю Дорошенка, і далі – на вулиці Бандери».

Відтак, буде внесено зміни у схеми руху громадського транспорту. На час проведення дорожньо-ремонтних робіт зі змінами курсуватимуть міські автобусні маршрути №2А, 15, 33, 38, та тролейбуси №2, 7, 9, 10, 12, 20.

Маршрути №33, 38 курсуватимуть вулицями Антоновича, Бандери, Коперника до Головної пошта й вулицями Дорошенка, Бандери та Героїв УПА.

Маршрут №15 курсуватиме від церкви святої Анни вздовж вулиці Городоцької до приміського вокзалу.

Маршрут №2А курсуватиме вулицями Антоновича, Бандери й Городоцька до церкви святої Анни й вулицями Городоцькою, Бандери та Героїв УПА.

Тролейбусні маршрути №2, 9, 10, 20 будуть закорочені до вулиці Митрополита Ангеловича, а маршрути №7, 12 – до площі Кропивницького.

Ремонтні роботи проводяться в межах реконструкції скверу на пл. Св. Юра.

Львівська міська рада просить вибачити за тимчасові незручності, пов’язані з виконанням необхідних робіт. Про це повідомили сьогодні, 14 травня, «Щоденному Львову», в прес-службі міської ради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів