Відчинив двері у тамбурі і випав: мати юнака, який їхав потягом Львів-Маріуполь, шукає донорів

20:06 26 липня 2021 р.

Фото до новини

На Львівщині поліцейські розслідують обставини травмування пасажира потяга. Чоловік отримав тяжкі тілесні ушкодження внаслідок падіння з потяга під час руху. Мати юнака просить здати кров.

Про це інформує поліція Львівщини, пише Dailylviv.

Сьогодні, 26 липня, близько 03.00, до поліції надійшло повідомлення від начальника потяга сполученням «Львів-Маріуполь» про те, що під час руху у місті Золочів випав молодий чоловік. Внаслідок падіння він отримав важкі травми.

На місці події працювала слідчо-оперативна група та співробітники Золочівського районного відділу поліції. Особу травмованого - 23-річного мешканця Хмельницького встановлено.. З тяжкими тілесними ушкодженнями він госпіталізований у реанімацію.

Попередньо правоохоронці з’ясували, що чоловік у тамбурі самовільно відчинив двері під час руху потяга, не втримався та випав з вагона.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ст.128 (Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначені експертизи.

Матір травмованого, Валентина Бійдюк, (0972056213) просить усіх небайдужих здати плазму крові (група крові А (ІІ) Rh -) для сина Владислава.

Поліцейські Львівщини долучаться до порятунку юнака. Усіх, хто ще хоче допомогти, чекають за адресою: м, Львів, вул.Миколайчука, 9, Клінічна лікарні швидкої медичної допомоги міста Львова. Забір відбувається з 9.00 до 12.00. При собі мати паспорт.

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів