Від удару пролетів 30 метрів. У Вроцлаві на пішохідному переході збили українця

18:47 19 листопада 2023 р.

Фото до новини

Водій втік з місця ДТП, навіть не надавши допомогу постраждалому.

Серйозна аварія сталася після опівночі в ніч з 18 на 19 листопада на пішохідному переході зі світлофором на перехресті вулиць Грабішинська та Колєйова у Вроцлаві.

Про це інформує InPoland, пише DailyLviv.com.

Свідки аварії розповіли поліції, що українець переходив дорогу у визначеному місці на зелене світло. Автомобіль, який рухався на великій швидкості, виїхав на правий пас дороги, щоб оминути машини, які стояли на світлофорі. Сила удару була такою, що чоловік впав на дорогу приблизно за 30 метрів за переходом. Особисті речі та взуття постраждалого були розкидані навколо на досить значній території.

Після наїзду водій не зупинився для надання допомоги, натомість швидко поїхав у бік центру міста. Молодого українця з тяжкими травмами доставили до лікарні. Станом на 15:00 годину його стан залишається дуже тяжким.

Читайте також: Удосвіта автобус з українцями у Люблінському воєводстві виїхав на зустрічну смугу. Загинули дорослі і дитина

Як встановили поліціянти, 27-річного громадянина України збив автомобіль Toyota Prius чорного кольору на вроцлавських номерах. Транспортний засіб має розбите лобове скло. Станом на 15:00 пошуки водія тривали, інформують у поліції. Пошуки винуватця ДТП тривають.

Нагадаємо, польські поліціянти убили 26-річного українця у витверезнику Вроцлава: (відео).

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів