Великдень та День Львова будуть у незвичному форматі, - штаб з протидії коронавірусу

14:08 12 квітня 2021 р.

Фото до новини

Сьогодні, 12 квітня, відбулось чергове засідання міського штабу з протидії коронавірусу, на якому обговорили питання вакцинації у Львові, проведення найближчих заходів в місті та протокол завтрашнього засідання комісії з питань ТЕБ і НС.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише Dailylviv.

«На сьогоднішньому засідання міського штабу ми обговорили ряд важливих питань. Зокрема ми запланували проведення комісії з питань ТЕБ і НС, де буде розглянуто протоколи щодо тих закладів, які грубо порушували карантин на вихідних. Це абсурд, коли більшість закладів виконують вимоги локдауну, а дехто їх суттєво порушує.

Також ми обговорили карантинні обмеження та їх вплив на ті події, які будуть найближчим часом. Зокрема мова йде про Великдень та День міста. Відтак ми обговорили формат, в якому вони будуть відбуватись. Зрозуміло, що це не буде звичний формат, без масових заходів, але впродовж тижня ми деталізуємо, яким чином це все буде відбуватися. В будь-якому випадку, буде дотримало всіх карантинних обмежень, адже Львів продовжує перебувати в червоній зоні.

Окрім того, ми обговорили план вакцинації на цей тиждень. Сьогодні перший день проведення щеплень для нових категорій, які ми визначили минулого тижня: освітяни, водії, всі ті, що контактують з великою кількістю людей. Плануємо впродовж цього тижня повністю провакцинувати охочих з цих галузь», – розповів Андрій Москаленко, перший заступник міського голови Львова.

Послаблення карантину для ринків та учнів 1-4 класів: мер повідомив коли

COVID-19: у Львівській області госпіталізували ще 117 осіб. Заповнення лікарень

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів