Вартість паркування в центрі Львова зросла

13:45 21 грудня 2017 р.

Фото до новини


Фото: Zaxid.net

Депутати Львівської міськради ухвалили на сесії рішення «Про затвердження збору за місця для паркування транспортних засобів та плати за паркування транспортних засобів на території Львова».

Про це повідомили сьогодні, 21 грудня, в прес-службі Львівської міськради. Директор департаменту економічного розвитку Ірина Кулинич зазначила: «Ми прийняли документ про збільшення паркування у Львові. Плата на закритих майданчиках за годину буде не більше 20 гривень, на відкритих у центральній частині міста – 15 гривень, а інша територія – 10 гривень, так як це було передбачено у місті. Це пропозиція виконавчих органів і депутатського корпусу. Найголовніше зараз – це контроль тих машин, які паркуватимуться, аби власники сплачували за це паркування».
Чиновник також розповіла: «Плата за паркування сплачується до міського бюджету не від місця паркування, а від території, яку займає ця ділянка. Оскільки, центральна частина міста загалом обслуговується нашим ЛКП «Львівавтодор», тому ми сподіваємося, що це буде достатня сума коштів для того, щоб вони могли утримувати своє підприємство та покращувати заробітну плату працівникам. До цього рішення плата за паркування складала 10 гривень, зараз вона для центральної частини збільшилася вдвічі».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів