Вантажівки до Польщі впускають лише на одному пункті пропуску

10:26 14 березня 2024 р.

Фото до новини

На кордоні з Польщею рух вантажівок здійснюється лише на пункті пропуску "Краківець", решта пʼять напрямків залишаються заблокованими.

Про це повідомив речник ДПСУ Андрій Демченко в етері телемарафону "Єдині новини", пише DailyLviv.com.

За його словами, наразі продовжуються блокування пʼяти напрямків на кордоні з Польщею, а саме "Ягодин", "Устилуг", "Угринів", "Рава-Руська" та "Шегині". Як наслідок рух вантажівок відбувається лише через пункт пропуску Краківець.

Читайте також: «Жест доброї волі» анонсували польські фермери на кордоні

Крім того, речник ДПСУ зазначив, що польські протестувальники на заблокованих пунктах пропуску дозволяють проїхати деякій кількості вантажівок, наприклад, через "Шегині" минулої доби до України проїхали 40 вантажівок.

Додається, що у чергах на території Польщі знаходиться приблизно 1050 вантажівок. Водночас у розблокованому пропускному пункті "Краківець" на проїзд очікує близько 500 вантажних авто. Водночас з боку України у напрямку Польщі рух вантажівок на п’ятьох напрямках повністю заблокований.

Нагадаємо:

12 березня польські фермери повністю заблокували рух вантажівок на чотирьох ПП  за напрямами пунктів пропуску "Шегині", "Ягодин", "Угринів" та "Устилуг".

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів