В Україні масово скуповують бронежилети, протигази, шоломи

17:44 20 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: day.kiev.ua

Торгівля засобами індивідуального захисту іде в інтернеті повним ходом.

Одразу ж після того, як розпочалися зіткнень мітингувальників і силовиків біля стадіону «Динамо» на вулиці Грушевського в Києві, на сайті оголошень «Slando» суттєво зросла кількість запитів і пропозицій протигазів, бронежилетів, шоломів і т.д. Повідомляється, що масово продаються і купуються в тому числі старі радянські протигази.

Зокрема, найпопулярнішою модифікацією є ДП-5, оскільки його вартість в повному комплекті стартує від 20 гривень. Сучасніші моделі можуть коштувати від кількох сотень до тисяч гривень.

Також істотно збільшилася кількість пропозицій бронежилетів. Продаються як старі й уживані, так  і абсолютно нові сучасні моделі.

Ціни стартують від 400 гривень. Трохи дешевше обійдуться бронежилети для пейнтболу – 120 гривень.

Активним попитом користуються також страйкбольні аксесуари і спортивне захисне екіпірування. Зокрема, збільшився попит на всі види шоломів, а також на комплекти хокейного екіпірування.

Про це повідомляє сьогодні, 20 січня, «Корреспондент.net».

Як інформував «ЩЛ», «Беркуту» дозволили застосовувати вогнепальну зброю, а протестувальнику зі Львівщини загрожує ампутація – під час сутички на вулиці Грушевського в Києві біля ніг Юрія Матерецького зі села Дітківці Бродівського району розірвалася шумова граната.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів