В облраді затвердили «План заходів реалізації стратегії Львівщини»

14:30 11 грудня 2018 р.

Фото до новини


Фото: oblrada.lviv.ua

У вівторок, 11 грудня, на сесії обласної ради затвердили «План заходів реалізації стратегії Львівщини на 2019-2020 роки».

«План заходів реалізації стратегії Львівщини на 2019-2020 роки» охоплює такі стратегічні цілі: «Конкурентоспроможна економіка», «Якість життя», «Відкриті кордони», «Розвинуте село», «Туристична привабливість». Як наголосив голова облради Олександр Ганущин, після ухвалення «Плану заходів реалізації стратегії Львівщини» необхідно посилено працювати над залученням фінансового ресурсу з різних джерел для реалізації прописаних у документі ініціатив.

«Окрім програм державного, обласного, місцевих бюджетів, маємо дієвий важіль – міжнародну технічну допомогу. У напрямку транскордонної співпраці Львівщина вже продемонструвала найкращу динаміку по всьому західному регіону. Але і на цьому зупинятися не треба», – зазначив Олександр Ганущин.

До «Плану заходів реалізації стратегії Львівщини на 2019-2020 роки» увійшли 127 проектних ідей на загальну суму 17,76 млрд. гривень. Як прогнозується, найбільш перспективними галузями для інвестування в область у 2019-2020 роками будуть альтернативна енергетика, агропромисловий комплекс, харчова індустрія, інфраструктура.

Ухвалений сьогодні стратегічний документ слугуватиме для конкретизації цілей та завдань стратегії розвитку Львівської області на період до 2020 року у вигляді каталогу проектних пропозицій, на основі яких напрацьовуватимуться обласні програми, проекти для державного фонду регіонального розвитку й міжнародної технічної допомоги. Про це повідомили у вівторок, 11 грудня, в прес-службі Львівської облради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів