У мерії на коронавірус протестували 50% працівників. Сесія буде з особливими заходами безпеки

21:01 3 вересня 2020 р.

Фото до новини

Міський голова Львова Андрій Садовий роз`яснив ситуацію із захворюванням працівників мерії на коронавірус. Мер зазначив, що вже 50% працівників протестовано. Лише 30 людей зараз перебувають на лікарняному.

Про це інформує пресслужба ЛМР, пише DailyLviv.

Однак, засідання сесії за спільним рішенням із депутатами, прийнятим на колегії, буде проводитись з особливими заходами безпеки. Відтак, доступ до зали проведення засідання буде надано лише тим особам, від яких безпосередньо залежить процес проведення засідання, а також депутатам.

«Про COVID-19 у Львівській міській раді.

Завтра збираємо сесію, тому хочу публічно акцентувати на деяких речах.

Спочатку цифри. В Ратуші працює 1643 людини. За весь час карантину захворіли 75 осіб. Це 1,8% від загальної кількості працівників. З них 45 вже отримали негативні результати ПЛР-тестування. 30 людей перебувають на лікарняному.

Загалом ми протестували 50% усіх працівників. Це, в першу чергу, ті, хто під час карантину продовжували ходити на роботу, відповідно контактували зі значною кількістю людей. Також намагаємось тестувати всіх, в кого проявляються підозрілі симптоми.

Щодо сесії. Вона відбудеться завтра у приміщенні Шевченківської райадміністрації. Сьогодні на колегії прийняли спільне рішення, що доступ до залу засідання будуть мати лише депутати та ті, від кого безпосередньо залежить процес.

Для львів'ян та медіа буде доступна трансляція.

На місці журналісти матимуть можливість записувати коментарі у перервах на подвір'ї", - наголосив мер.

Додамо, завтра весь склад облради буде здавати ПЛР-тести: масове захворювання на Covid-19.

Оновлено зони карантину: на Львівщині - 3 міста і 5 районів - у помаранчевій.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів