В аварії біля Дрездена винен польський водій?

19:25 20 липня 2014 р.

Фото до новини

Кількість жертв зіткнення польських і українського автобусів, що сталося вночі з п’ятниці на суботу на автостраді А-4 під Дрезденом у Німеччині, зросла до 10. Семеро з них – це поляки.

Повідомляє Ґжеґож Мацяк:

- Тотожність трьох, серед десяти жертв, ще не вдалося визначити. У шпиталях перебуває 70 пасажирів, у більшості - поляки, стан 40 ранених осіб дуже тяжкий, а 25 осіб легко попранені. Міністерство закордонних справ Польщі задіяло спеціальну інфолінію для родин постраждалих. Вона почала діяти у суботу. В автокатастрофі брали участь автобуси з Польщі та України, а також польський міні-бус. Це польський водій наїхав на український автобус. Німецька поліція веде слідство. Поки що поляка підозрюють у вбивстві через недбалість, - каже Ґжеґож Мацяк.

Нагадаємо, - польський туристичний автобус зіткнувся з українським, потім вилетів на зустрічну смугу і протаранив мікроавтобус з польськими номерами. Як подають українські ЗМІ, українські пасажири, більшість з яких інваліди, отримали легкі травми, їм була надана необхідна медична допомога і всі вони подорожують до місця призначення, на відпочинок, в рамках програми побратимства Харків-Нюрнберг.

Про це повідомило Польське радіо в Україні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів