Усі гірники шахти «Степова» підняті на поверхню

16:20 2 березня 2017 р.

Шахта «Степова»

Шахта «Степова»
Фото: vk.com/gromadske_che

Дев’ятеро шахтарів госпіталізовані з опіками.

У  прес-службі Державної служби з надзвичайних ситуацій України повідомили сьогодні, 2 березня, що всіх гірників зі шахти «Степова» держпідприємства «Львіввугілля», де стався вибух метану та обвал породи, піднято на поверхню. У ДСНС  також нагадали, що в четвер, 2 березня, о 12:46 на шахті №10 «Степова» ВАТ «Львіввугілля» у селі Глухів у Сокальському районі Львівської області в 119-у конвеєрі на горизонті 550 метрів сталося внаслідок вибуху обрушення гірської породи.

На шахті працювали в цей час 172 гірники, на аварійній ділянці – 34, восьмеро з них загинули, а шістьох з травмами піднято на поверхню. Про це повідомили сьогодні, 2 березня, в інформагенції «УНН».

Унаслідок обвалу на шахті №10 «Степова» у Львівській області дев’ятеро гірників отримали опіки. Про це повідомив інформагенції «РБК-Україна» голова організації Незалежної профспілки гірників України міста Червонограда Оніжук Віталій, який зазначив: «Людей вивели всіх. Дев’ятеро є обпечених, восьмеро загинули. Це остання інформація. Усі травмовані гірники мають опіки, але їхній ступінь поки неможливо визначити. Опіки рук і лиця. Люди чорні і не можемо сказати наскільки. Дуже сильні опіки. Травмованих гірників повезли до Червоноградської міської лікарні».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів