Управління внутрішньої безпеки Львівщини очолив підполковник поліції Роман Рибіцький (відео)

14:42 25 лютого 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівського обласного управління Національної поліції

Сьогодні, 25 лютого, керівництву обласного управління Національної поліції був представлений начальник управління внутрішньої безпеки у Львівській області – підполковник поліції Роман Рибіцький.

Про це повідомили сьогодні, 25 лютого, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також поінформували:

«Нового начальника управління представив перший заступник директора Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України полковник поліції Євген Коваль, який зазначив:

«Ми добре вивчили кандидатуру Романа Рибіцького і керівництво Національної поліції України висловило йому свою довіру. Ми знаємо його давно, ще по оперативній роботі, у його послужному списку є багато розкритих резонансних злочинів – вбивства, викрадення зброї, досвід величезний, а найголовніше – він має надзвичайно високі особисті якості і це людина, яка здатна правильно розпоряджатись тими повноваженнями, які він отримає на цій посаді.

На сьогодні департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України активно реорганізується, вводяться деякі нові відділи, визначаються нові функції і впроваджуються нові методи роботи та співпраці з Національним антикорупційним бюро України та іншими структурами. Функція працівників внутрішньої безпеки – це не лише виявлення злочинів, вчинених працівниками поліції – це допомога поліцейським та їх сімя’м у випадку загрози їх життю та здоров’ю, тому начальник управління завжди буде відкритий до спілкування з поліцейськими та сприятиме їх ефективній роботі».

Перед призначенням підполковник поліції Роман Рибіцький працював на посаді заступника начальника управління – начальника відділу кримінальної поліції (карний розшук) Львівського обласного управління Національної поліції».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів