Уночі українці завдали ударів по трьох НПЗ Росії

11:23 13 березня 2024 р.

Фото до новини

Джерела підтверджують, що атаки – продовження низки спецоперацій по ворожих нафтопереробних заводах, які раніше розпочала СБУ.

У ніч на 13 березня Служба безпеки України атакувала дронами одразу три нафтопереробних заводи – не тільки в Рязані, але й у Кстово (Нижегородська область) та Кірішах (Ленінградська обл). Про це «Главком» повідомляє з посиланням на свої джерела, пише DailyLviv.com  

Джерела підтверджують, що ці атаки – продовження низки спецоперацій по ворожих нафтопереробних заводах, які раніше розпочала Служба безпеки.

Читайте також: ГУР прокоментувало нічну атаку на російські НПЗ

«Ми системно реалізуємо детально прораховану стратегію зі зменшення економічного потенціалу РФ. Наше завдання – позбавити ворога ресурсів і зменшити потік нафтових грошей та палива, які РФ направляє безпосередньо на війну, на вбивства наших громадян», – додає джерело.

Судячи з відео у мережі, наслідки атаки були доволі суттєвими. До речі, атаковані сьогодні нафтопереробні заводи входять у топ-5 найбільших заводів у РФ.

Нагадаємо, вчора  українські дрони вразили один з найбільших НПЗ в Росії.  Зруйновано установку з перегону нафти, яка є ключовою у всіх технологічних процесах.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів