Уночі один п'яний водій врізався у вантажівку MAN, інший переплутав клумбу з дорогою

09:54 23 грудня 2020 р.

Фото до новини

Сьогодні вночі за участю нетверезих водіїв сталося щонайменше дві ДТП.

Про це інформує патрульна поліця Львівщини, пише DailyLviv.

Одна з них сталася близько 22-ї години на 41 кілометрі+500 метрів автодороги М-11 Львів — Шегині біля села Бар.

26-річний мешканець Львівщини керуючи автомобілем Peugeot здійснив зіткнення з вантажівкою MAN. У нього були ознаки сп'яніння. Він відмовився від перевірки.

На чоловіка склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП.

Друга аварія сталася, близько опівночі на перехресті вулиці Варшавської-проспекту Чорновола.

41-річний керманич автомобіля Volvo V40 не впорався з керуванням, не обрав безпечної швидкості, не стежив за дорогою і здійснив наїзд на клумбу.

У чоловіка патрульні виявили ознаки сильного алкогольного сп'яніння. Зокрема, на відео з камер спостереження Центру безпеки міста видно, як водій після аварії вийшов з автомобіля і його хитало та заносило.

У присутності свідків він відмовився від перевірки на стан сп'яніння. На чоловіка склали два протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП та ст.124 (Порушення ПДР, що спричинило ДТП) КУпАП. Та винесли постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Загалом, патрульні 2 батальйону цієї ночі склали 12 протоколів на нетверезих водіїв. На щастя, ці ДТП без потерпілих.
Наголошуємо, що наслідки їзди напідпитку не передбачувані і все може закінчитися бідою. Попереду свята — проведіть їх відповідально.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів