Уночі дрони атакували Київ хвилями звідусіль

06:39 20 червня 2023 р.

Фото до новини

Силами і засобам нашої ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено майже два десятки ворожих цілей.

Київська міська військова адміністрація повідомила про оперативну інформацію щодо повітряної атаки на столицю. Про це пише Dailylviv.com.

«482 день повномасштабного вторгнення рф в Україну.

Чергова масована повітряна атака на столицю. Цього разу ворог застосував БпЛА, за попередньою інформацією - баражуючі боєприпаси «Shahed». Це лише друга атака іранськими дронами по Києву з початку місяця і перша за останні 18 днів.

За звичною для масованих нападів БпЛА тактикою, дрони заходили на столицю хвилями, курсами із різних напрямків. Повітряна тривога тривала понад три години.

Силами і засобам нашої ППО в повітряному просторі навколо Києва було виявлено і знищено майже два десятки ворожих цілей. Дякуємо охоронцям нашого неба за відмінну роботу!

Інформації щодо потерпілих чи руйнування на разі не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються і уточнюються. Слідкуйте за новими повідомленнями. Нагадую важливі речі - не знімайте роботу ППО. Цим ви вбережете і наших воїнів протиповітряної оборони, і, відповідно - своє життя", - написав Сергій Попко, начальник КМВА.

У Львові є влучання в об‘єкт критичної інфраструктури, - Козицький

Вибухи: Садовий радить залишатися в укритті або хоча б в коридорі

Вибухи у Львові під час повітряної тривоги

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів