Унаслідок пожеж загинули двоє львів’ян (+відео)

09:00 25 серпня 2016 р.

Пожежа на вулиці Федьковича  у Львові.

Пожежа на вулиці Федьковича у Львові.
Фото: varta1.com

Загоряння сталися на вулицях Кастелівка й Федьковича.

«25 серпня о 02:13 виникла пожежа в підвалі чотириповерхового житловому будинку на вулиці Кастелівка у Львові. Під час гасіння пожежі виявлено тіло чоловічої статі (особа, вік та місце проживання встановлюються).

Вогнем знищено сміття на площі трьох квадратних метрів. Тіло загиблого доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу. Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Про це повідомили сьогодні, 25 серпня, на сайті департаменту з питань цивільного захисту Львівської обласної державної адміністрації, де також розповіли:

«25 серпня о 02:55 виникла пожежа в одноповерховому приватному житловому будинку на вулиці Федьковича  у Львові. Під час гасіння пожежі виявлено тіло власника будинку 1940 року народження та його дружину 1945 року народження, яку з діагнозом отруєння продуктами горіння госпіталізовано до реанімаційного відділення Львівської 8-ї міської клінічної лікарні (стан на шосту годину ранку – важкий). Вогнем знищено речі домашнього вжитку та перекриття на площі 50 квадратних метрів.

Тіло загиблого доставлено до Львівського обласного судово-медичного моргу. Причини події з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів