«Укргазвидобування» скерує на інфраструктуру Львівщини майже 5 млн грн

09:20 24 березня 2016 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба Львівської облдержадміністрації

У середу, 23 березня, голови Львівської облдержадміністрації й ПАТ «Укргазвидобування» – відповідно, Олег Прохоренко Олег Синютка –підписали угоду про співробітництво щодо розвитку нафтогазового комплексу та соціальної інфраструктури населених пунктів області.

В угоді передбачається, що цьогоріч «Укргазвидобування» на будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання об’єктів соціальної та дорожньої інфраструктури Львівщини виділить близько п’яти мільйонів гривень. Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка зазначив:  «Цього року ми святкуватимемо 160-річчя від дня народження Івана Франка та 125-річчя від дня народження Євгена Коновальця. Завдяки коштам, які надасть одна з найбільших вітчизняних газовидобувних компаній України, ми плануємо відновити ті визначні місця, які пов'язані з цими діячами. Зокрема в Дрогобичі, Нагуєвичах, Зашкові хочемо покращити об’єкти соціальної та дорожньої інфраструктури. Ми маємо гідно відзначити річниці і зробити добру справу для тих людей, які є сьогодні нащадками слави наших геніїв».

Своєю чергою Олег Прохоренко підкреслив: «Укргазвидобування» є соціально відповідальною компанією. Ми хочемо, щоб місцеві громади відчули ту допомогу, яка скеровується на розвиток інфраструктури і така практика буде продовжуватися. Ми також очікуємо на тісну співпрацю з місцевою владою, експертами, науковцями та громадами щодо збільшення газовидобування в Західному регіоні і будемо разом працювати над тим, як посилити енергонезалежність нашої країни».

Торік, у межах такої ж угоди про співробітництво між ПАТ «Укргазвидобування» та Львівською ОДА, за кошти компанії вдалось відремонтувати дорогу до села Прилбичі Яворівського району. На відновлення дорожнього покриття до Прилбич – села, де народився Митрополит Андрей Шептицький, «Укргазвидобування» спрямувало близько чотирьох мільйонів гривень.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної державної адміністрації.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів