«Укренерго» повідомило про знеструмлення у шести областях

12:05 7 серпня 2024 р.

Фото до новини

Станом на 7 серпня внаслідок бойових дій повністю або частково знеструмлені 495 населених пунктів у шести областях.

Про це повідомляє пресслужба НЕК «Укренерго», пише Dailylviv.com.

Зокрема, через військові дії є знеструмлення у Донецькій, Дніпропетровській, Запорізькій, Миколаївській, Харківській та Сумській областях.

Зазначається, що вночі, під час повітряної тривоги, дією захисту відключалась магістральна повітряна лінія у південному регіоні. Знеструмлення споживачів не було. Лінія повернута в роботу дією автоматики.

Водночас у центральному регіоні дією захисту відключалась повітряна лінія обленерго. Через це знеструмлювались споживачі в низці районів Полтавської області. Через 40 хвилин енергоживлення всіх споживачів було відновлене.

Крім того, з технічних причин знеструмлювались споживачі у Чернігівській і Дніпропетровській областях. 

Також в «Укренерго» додали, що 7 серпня, станом на 9:30, рівень споживання такий же, як учора, 6 серпня. «Застосування заходів обмеження сьогодні не прогнозується», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у ніч на 7 серпня російські окупанти атакували Україну 30 ударними БпЛА типу "Shahed", усі їх вдалося знищити. На Хмельниччині  уламки збитих дронів пошкодили резервуари для зберігання та приміщення цеху одного з виробничих підприємств області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів