«Укренерго» не передбачає в дні Різдвяних свят обмежувати й вимикати електропостачання

15:39 6 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: ibud.ua

У прес-службі Національної енергетичної компанії «Укренерго» запевнили у вівторок: «Якщо не станеться непередбачуваних природних катаклізмів чи аварій, введення графіків обмеження та відключення споживачів в ці дні не передбачається».

У прес-службі Національної енергетичної компанії «Укренерго» інформують сьогодні, 6 січня, в повідомленні «Обмеження та відключення у дні Різдвяних свят не передбачаються»:

«5 січня при температурі -1,6⁰С покриття електроспоживання в Об’єднаній енергетичній системі України (24887 МВт) забезпечували АЕС, ТЕС, ТЕЦ, ГЕС, ГАЕС, НДЕ, при цьому в роботі знаходилось 42 вугільних енергоблоки та один газомазутний блок ТЕС генеруючих компаній потужністю 8457 МВт. Атомні електростанції працювали максимальним навантаженням 11754 МВт. Запаси вугілля на складах електростанцій станом на 5 січня складають 1395,93 тисячі тонн, мазуту – 111,36 тисячі тонн. 

Компанією вжито необхідних організаційних та технічних заходів для сталого функціонування ОЕС України в передсвяткові та святкові дні. Якщо не станеться непередбачуваних природних катаклізмів чи аварій, введення графіків обмеження та відключення споживачів в ці дні не передбачається».

Про це розповіли в прес-службі Національної енергетичної компанії «Укренерго».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів