Український водій помер після того, як відкрив пляшку алкоголю на стоянці у Хелмі

09:05 13 листопада 2023 р.

Фото до новини

У салоні транспортного засобу польська поліція знайшла відкриту пляшку алкоголю.

Про цей випадок повідомляє Люблін112, пише DailyLviv.com.

У Хелмі біля вантажівки виявили тіло 54-річного громадянина України. Інцидент стався 11 листопада близько 18 години на парковці за адресою вул. Гутнича в Хелмі. Поліцейські Головного управління міської поліції в Хелмі отримали інформацію, що біля вантажівки MAN лежить непритомний чоловік. На місці працювала бригада рятувальників. На жаль, чоловіка констатували мертвим.

– Як виявилося, це 54-річний громадянин України. На місці працювали поліцейські під керівництвом прокурора. Причетність третіх осіб спочатку виключили. Виявилося, що чоловік міг вживати алкоголь до того, як виявили тіло. У салоні транспортного засобу знайшли відкриту пляшку алкоголю, - розповідає молодший офіцер Малгожата Сковронська з Головного управління поліції Любліна.

Тіло чоловіка забрали для проведення експертизи. Повідомлено Генеральне консульство України. Детальні обставини смерті 54-річного чоловіка встановлюють.

"Чоловік не вживав алкогольні напої більше 10 років,щоб ви знали на всяк випадок..." - написав у коментарі Микола Рябошапко. 

Натомість у соціальних мережах дорисувачі з України радять родичам загиблого водія  подати в Європейський Суд щодо покарання організаторів блокування, яке порушує базові права людини на пересування і призвело до смерті людини.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів