Українські військові продовжують перетворювати техніку ворога на купу металобрухту, – «Північ»

09:52 6 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: sprotyv.info

У прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили в п’ятницю: «Продовжується позитивна практика особового складу, який підпорядкований оперативному командуванню «Північ», засмучувати противника результативними та влучними вогневими ураженнями та вмілими діями особового складу. Перетворювати техніку найманців на купу металобрухту, а членів бандугрупувань маркувати позначками «200» та «300».

У прес-центрі Оперативного командування ЗСУ «Північ» повідомили сьогодні, 6 лютого, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Луганщині:

«Продовжується позитивна практика особового складу, який підпорядкований оперативному командуванню «Північ», засмучувати противника результативними та влучними вогневими ураженнями та вмілими діями особового складу. Перетворювати техніку найманців на купу металобрухту, а членів бандугрупувань маркувати позначками «200» та «300».

Так за минулу добу в районі населеного пунку Сокільники знищенно разом з розрахунками два 120-міліметрові міномети «Сані» та автомобільну техніку до них, в районі населеного пункту Стукалова Балка знищена одна одиниця бронетехніки (БМП) разом з екіпажем. Артилерійські підрозділи сектору у свою чергу виконували вогневі завдання контрбатарейної боротьби та упереджувального вогню, що знижує до мінімуму ефективність вогневого ураження бойовиками наших позицій.

За минулу добу бойовики здійснили 28 обстрілів позицій військ оперативного командування «Північ». Зокрема, незаконні збройні формування шість разів обстріляли із ствольної артилерії та мінометів Кримське, один раз із стрілецької зброї.

Двічі з ствольної артилерії та мінометів були обстріляні населені пункти Щастя та Трьохізбенка. Чотири рази зазнало обстрілів з стрілецької зброї Станично-Луганське. Також, під обстріли із різних зразків зброї потрапили населені пункти Кряківка та Камишне».

Про це повідомляється на сторінці прес-центру Оперативного командування ЗСУ «Північ» в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів