Українські прикордонники та угорська поліція тестують спільний контактний пункт «Захонь»

16:38 2 січня 2017 р.

Фото до новини


Фото: rbc.ua

Функціонування контактного центру проходитиме в тестовому режимі та попередньо триватиме близько трьох тижнів, а згодом планується повноцінна робота першого у Закарпатському регіоні контактного пункту.

У рамках виконання плану заходів щодо реалізації концепції інтегрованого управління кордонами та співробітництва між адміністрацією Держприкордонслужби України та поліцією Угорщини, з 1 січня 2017 року у тестовому режимі розпочато функціонування спільного контактного пункту «Захонь» у пункті пропуску для автомобільного сполучення «Тиса-Захонь» на угорській стороні. Серед основних завдань, які  виконуватиме зазначений центр  є підтримання інформаційної взаємодії та обмін повідомленнями між прикордонниками обох країн, а також забезпечення скоординованості дій під час проведення спільних заходів з охорони українсько-угорської ділянки кордону та протидії протиправній діяльності.

Наразі функціонування контактного центру проходитиме в тестовому режимі та попередньо триватиме близько трьох тижнів, а згодом планується повноцінна робота першого у Закарпатському регіоні контактного пункту. Про це повідомили сьогодні, 2 січня, на сайті Держприкордонслужби України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів